Глумица је након породичне трагедије одлучила да се повуче и све што може сачува за себе.

Оливера се сада појавила на премијери једне представе у Народном позоришту и многе одушевила. 

Фото: АТА имагес

 

Глумица је изгледала феноменално, а осмех није скидала са лица.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, пре осам година је Теодора Викторовић, унука познатог глумца Михајла Викторовића, у стану у Милешевској улици у Београду, користећи сатару, извршила убиство своје мајке и баке, Љиљане и Иванке Ђукић. У тренутку злочина, присутна је била и Теодорина тада шестомесечна ћерка.

На суду, Теодора је признала злочин и осуђена је на 30 година затвора. Изјавила је да је дубоко потресена због својих поступака и да осећа страшну грижу савести због онога што је учинила. Оливера је прекинула контакт с њом већ 2006. године, наглашавајући да је разлог био Теодорина зависност од дроге и алкохола.

- Прекинула сам с Теодором сваки контакт кад је имала 30 година. Немам више никог свог. Теодора је увек била крхког психичког стања и мало јој је требало да посегне за опијатима. Опирала се лечењу. Ово је најстрашнији сценарио који нико није очекивао. Стално се преиспитујем да ли је могло другачије да се заврши. Много ми је тешко и нисам у стању детаљније да говорим - изјавила је Оливера једном приликом за тадашње "Наше новине".

 

БОНУС ВИДЕО: