Retko ko zna da Slađa Trajković voli da da novac na muziku u provodu. Jednom prilikom je ispričala da se vratila bez dinara, a izjavila da je bolj da je dala novac nego na lekove. Inače, operisana je nekoliko puta. Medijima je ispričala da kako je saznala da je bolesna. 

- Volim da dam pare na muziku. U provodu ne štedim, davala sam i po 500 evra kad izađem da se provedem! Možda to jeste mnogo u današnje vreme, ali takva sam. Uvek kažem, bolje da dam na muziku, nego na lekove - rekla je folkerova supruga.

Iako je sada dobro, Slađa nije uspela da se reši poroka: 

-  Za bolest sam saznala sasvim slučajno. Otišla sam da snimim pluća, jer sam pušač, kao i zbog korone. Na tom snimku su se videle neke ciste na jetri i pankreasu, pa su me uputili na preglede celog abdomena. Otišla sam kod endokrinologa da mi pregledaju ceo abdomen. Na magnetnoj rezonanci video se tumor na bubregu. Na detaljnom kontrolnom pregledu videlo se da ima promena i da tumor raste... Odmah su znali da je u pitanju zloćudni tumor i operacija je bila jedino rešenje. Promenila sam neke životne navike, ali slagala bih kad bih rekla da sam ostavila poroke. Tu se još ništa nije promenilo, ali sam pronašla neke alternative. Vremenom će sve to da se sredi, pa ćemo videti. 

BONUS VIDEO: