Ретко ко зна да Слађа Трајковић воли да да новац на музику у проводу. Једном приликом је испричала да се вратила без динара, а изјавила да је бољ да је дала новац него на лекове. Иначе, оперисана је неколико пута. Медијима је испричала да како је сазнала да је болесна. 

- Волим да дам паре на музику. У проводу не штедим, давала сам и по 500 евра кад изађем да се проведем! Можда то јесте много у данашње време, али таква сам. Увек кажем, боље да дам на музику, него на лекове - рекла је фолкерова супруга.

Иако је сада добро, Слађа није успела да се реши порока: 

-  За болест сам сазнала сасвим случајно. Отишла сам да снимим плућа, јер сам пушач, као и због короне. На том снимку су се виделе неке цисте на јетри и панкреасу, па су ме упутили на прегледе целог абдомена. Отишла сам код ендокринолога да ми прегледају цео абдомен. На магнетној резонанци видео се тумор на бубрегу. На детаљном контролном прегледу видело се да има промена и да тумор расте... Одмах су знали да је у питању злоћудни тумор и операција је била једино решење. Променила сам неке животне навике, али слагала бих кад бих рекла да сам оставила пороке. Ту се још ништа није променило, али сам пронашла неке алтернативе. Временом ће све то да се среди, па ћемо видети. 

БОНУС ВИДЕО: