Bivša ljubav pevačice, Jelene Karleuše, Bojan Karić na premijeru filma "Nedelja" o DŽeju Ramadanovskom, stigao je sa svojom suprugom Mašom Karić. 

Prefinjena plavuša istakla se svojom elegancijom, a retko ko zna jedan detalj. Ona je ćerka direktora fotografije i reditelja Božidara Nikolića. Maša ne moženo često videti u javnom svetu, trudi se da svoj život sačuva od očiju javnosti, a završila je sportski menadžment.

Foto: Igor Marinković

 

Bojan se oženio 2007. Mašom, a u braku su dobili blizance Taru i Teodora. Zajedno sa porodicom često putuje, a najčešće borave u Dubaiju, Minsku i Londonu, gde su privremeno i živeli.

Maša je sestra pevačici Jovani Mišković. Jovana se početkom dvehiljaditih pojavila na domaćoj javnoj sceni, kada se te 2004. godine takmičila na Beoviziji, a potom i nastavila da se bavi muzikom. Prvi album izdala je posle šest godina izdala posle prvog pojavljivanja kome je dala naziv "Diši duboko". Neke od njenih najpoznatijih pesama našle su se na albumu, poput "Moli, moli" i "Srećan put". Ubrzo je uplovila u vezu sa sinom Miroslava Miškovića, Markom, a sa kojim je već devet godina u braku i imaju dvoje dece.

Jovana je ponela titulu jedne od najstilizovanijih ličnosti na domaćoj sceni, a bez obzira na to što je udata za jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, vrlo je skromna i ne troši novac uzaludno. 

BONUS VIDEO: