Бивша љубав певачице, Јелене Карлеуше, Бојан Карић на премијеру филма "Недеља" о Џеју Рамадановском, стигао је са својом супругом Машом Карић. 

Префињена плавуша истакла се својом елеганцијом, а ретко ко зна један детаљ. Она је ћерка директора фотографије и редитеља Божидара Николића. Маша не можено често видети у јавном свету, труди се да свој живот сачува од очију јавности, а завршила је спортски менаџмент.

Фото: Игор Маринковић

 

Бојан се оженио 2007. Машом, а у браку су добили близанце Тару и Теодора. Заједно са породицом често путује, а најчешће бораве у Дубаију, Минску и Лондону, где су привремено и живели.

Маша је сестра певачици Јовани Мишковић. Јована се почетком двехиљадитих појавила на домаћој јавној сцени, када се те 2004. године такмичила на Беовизији, а потом и наставила да се бави музиком. Први албум издала је после шест година издала после првог појављивања коме је дала назив "Диши дубоко". Неке од њених најпознатијих песама нашле су се на албуму, попут "Моли, моли" и "Срећан пут". Убрзо је упловила у везу са сином Мирослава Мишковића, Марком, а са којим је већ девет година у браку и имају двоје деце.

Јована је понела титулу једне од најстилизованијих личности на домаћој сцени, а без обзира на то што је удата за једног од најбогатијих људи у Србији, врло је скромна и не троши новац узалудно. 

БОНУС ВИДЕО: