Ovaj put, NBA zvezda zasmejao je sve sa našeg govornog područja. 

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac bio je gost u jednom podkastu, a DŽordž je pokušao da mu se obrati na našem jeziku.

- Imamo još jednog posebnog gosta danas. Moj brate, on je on. Broš (broj) ćeter…dajst? (četrdeset) - rekao je DŽordž.

Ne znam koji je ovo jezik - našalio se Zubac kroz osmeh.

- Ovo je moj čovek, veliki Hrvat, veliki Zubi… Rekao sam pogrešno četrdeset? - upitao je srpski zet.

- Prve dve rečenice, "On je on" i "Moj brate", to je bilo savršeno - pohvalio ga je Zubac, pa dodao:

- Poslednji deo nisam znao šta si rekao.

- Pokušao sam da kažem ‘On je on’, ‘Moj brate’, broj 40. Pokušao sam da kažem 40. Radio sam na toj reči. Ah, ceo dan sam radio na tome. Mogao bih ponovo - rekao je DŽordž.

Zubac je tražio da DŽordž još jednom pokuša da izgovori sve kako treba.

- Broj ćetrdeset. On je on. Moj brate! Broš ćetrdeset. Too, Big Zubi - rekao je DŽordž.

Američki košarkaš je više puta bio u Srbiji, ali i bivšim jugoslovenskim državama. Ne krije da voli našu hranu i običaje, pa na ovim prostorima ima i te kako mnogo fanova.

Interesantno, na svadbi NBA zvezde i Danijele Rajić pevala je poznata pevačica Aleksandra Mladenović.

Naime, srpska Kim Kardašijan, kako su je mediji prozvali i NBA zvezda, napravili su gala veselje u Italiji, tačnije u Sorentu, u jednoj vili. Mladina velika želja bila je da upravo Aleksandra peva na svadbi.

Foto: Printskrin instagram/aleksandra_mladenovic_

 

- Mladenovićku su dočekali kao kraljicu, svi su bili oduševljeni njenim nastupom. I Danijelina rodbina i prijatelji iz Srbiji, kao i stranci među kojima je bio i košarkaš Karl Entoni Tauns. Gosti su toliko bili veseli, svi su cele noći igrali - rekao je tada sagovornik za "Alo".

- Sve je zaista bilo prelepo, jedna predivna svadba. Drago mi je što je mlada želela samo mene da joj pevam na veselju - rekla je pevačica za domaće medije.

Inače, Danijela i njen muž imali su turbulentnu ljubavnu priču. Ona je sa košarkašem pre nekoliko godina ostala u drugom stanju, a on je negirao da Rajićka čeka njegovo dete, zbog čega ga je ona tužila.

 Kada je Danijela rodila devojcicu Oliviju, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol DŽordž ipak otac deteta. Nakon toga je usledila nova Danijelina tužba i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Pol DŽordž je nakon svega toga uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. 

Nakon suđenja, njih dvoje su ipak našli zajednički jezik i nastavili su vezu. U međuvremenu su dobili drugu ćerku koja se zove Nataša. 

BONUS VIDEO: