Овај пут, НБА звезда засмејао је све са нашег говорног подручја. 

Хрватски кошаркаш Ивица Зубац био је гост у једном подкасту, а Џорџ је покушао да му се обрати на нашем језику.

- Имамо још једног посебног госта данас. Мој брате, он је он. Брош (број) ћетер…дајст? (четрдесет) - рекао је Џорџ.

Не знам који је ово језик - нашалио се Зубац кроз осмех.

- Ово је мој човек, велики Хрват, велики Зуби… Рекао сам погрешно четрдесет? - упитао је српски зет.

- Прве две реченице, "Он је он" и "Мој брате", то је било савршено - похвалио га је Зубац, па додао:

- Последњи део нисам знао шта си рекао.

- Покушао сам да кажем ‘Он је он’, ‘Мој брате’, број 40. Покушао сам да кажем 40. Радио сам на тој речи. Ах, цео дан сам радио на томе. Могао бих поново - рекао је Џорџ.

Зубац је тражио да Џорџ још једном покуша да изговори све како треба.

- Број ћетрдесет. Он је он. Мој брате! Брош ћетрдесет. Тоо, Биг Зуби - рекао је Џорџ.

Амерички кошаркаш је више пута био у Србији, али и бившим југословенским државама. Не крије да воли нашу храну и обичаје, па на овим просторима има и те како много фанова.

Интересантно, на свадби НБА звезде и Данијеле Рајић певала је позната певачица Александра Младеновић.

Наиме, српска Ким Кардашијан, како су је медији прозвали и НБА звезда, направили су гала весеље у Италији, тачније у Соренту, у једној вили. Младина велика жеља била је да управо Александра пева на свадби.

Фото: Принтскрин инстаграм/aleksandra_mladenovic_

 

- Младеновићку су дочекали као краљицу, сви су били одушевљени њеним наступом. И Данијелина родбина и пријатељи из Србији, као и странци међу којима је био и кошаркаш Карл Ентони Таунс. Гости су толико били весели, сви су целе ноћи играли - рекао је тада саговорник за "Ало".

- Све је заиста било прелепо, једна предивна свадба. Драго ми је што је млада желела само мене да јој певам на весељу - рекла је певачица за домаће медије.

Иначе, Данијела и њен муж имали су турбулентну љубавну причу. Она је са кошаркашем пре неколико година остала у другом стању, а он је негирао да Рајићка чека његово дете, због чега га је она тужила.

 Када је Данијела родила девојцицу Оливију, урађен је ДНК тест и потврђено је да је Пол Џорџ ипак отац детета. Након тога је уследила нова Данијелина тужба и то због наводне приче да јој је кошаркаш нудио милион долара да абортира. Пол Џорџ је након свега тога узвратио тужбом, јер је желео да буде старатељ девојчици. 

Након суђења, њих двоје су ипак нашли заједнички језик и наставили су везу. У међувремену су добили другу ћерку која се зове Наташа. 

БОНУС ВИДЕО: