Marko Janjušević Janjuš, bivši koraškaš i učesnik rijaliti programa "Elita", nakon stravične smrti brata Mihaila Janjuševića, vratio se na imanje Bele kuće, da nastavi svoju igru, a njegov povratak i saznanje o smrti, drastično je pogodilo Maju Marinković.

Nakon što je Janjuš zakoračio u belu kuću u Šimanovcima, usledio je ogroman aplauz, a obzirom da je ušao pognute glave i sa velikom tugom u srcu, cimeri su odmah primetili da nešto nije u redu, te je nastao muk i usledile su potresne scene i njegovo obraćanje.

Foto: TV Pink printskrin/Zadruga 7 Elita

 

 

- Jedan težak period za mene i moju porodicu. Izgubio sam rođenog brata, imao je 27 godina. Ne zna šta bih vam rekao, nemojte me puno zapitkivati. Ne znate šta su problemi dok se ne desi, ne daj Bože nikome. Družićemo se i pričaćemo - rekao je Janjuš jedva, a njegova nekadašnja ljubav Maja Marinković se skamenila od bola nakon što je čula šta se desilo, te su joj oči bile pune suza.

- Probudio sam se taj dan, budim se i boli me vrat, kao nikad do sada me nije zaboleo. Nešto sam i slabo spavao, pa me je bol probudio. Moj brat je izvršio samoubistvo, obesio se...U ta dva dana se sve dešavalo, predosetio sam. Kada se sve to izdešavalo, ja sam ta dva dana bio baš nervozan - rekao je Janjuš.

Janjuš je progovorio i o njihovom poslednjem susretu.

- Kod tetke smo se videli, prošle godine. Sestra iz Kanade je stigla u Srbiju. To je bio naš poslednji susret. Bio je najnemirnije dete koje je postojalo.

Podsetimo, bivši košarkaš je u rijalitiju saznao za smrt brata, nakon čega je odmah izveden iz Bele kuće. Sahrana se održala u njihovom rodnom gradu Prijepolju, a Marko je na groblju održao i potresni govor.

(Blic)

BONUS VIDEO: