Марко Јањушевић Јањуш, бивши корашкаш и учесник ријалити програма "Елита", након стравичне смрти брата Михаила Јањушевића, вратио се на имање Беле куће, да настави своју игру, а његов повратак и сазнање о смрти, драстично је погодило Мају Маринковић.

Након што је Јањуш закорачио у белу кућу у Шимановцима, уследио је огроман аплауз, а обзиром да је ушао погнуте главе и са великом тугом у срцу, цимери су одмах приметили да нешто није у реду, те је настао мук и уследиле су потресне сцене и његово обраћање.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 7 Елита

 

 

- Један тежак период за мене и моју породицу. Изгубио сам рођеног брата, имао је 27 година. Не зна шта бих вам рекао, немојте ме пуно запиткивати. Не знате шта су проблеми док се не деси, не дај Боже никоме. Дружићемо се и причаћемо - рекао је Јањуш једва, а његова некадашња љубав Маја Маринковић се скаменила од бола након што је чула шта се десило, те су јој очи биле пуне суза.

- Пробудио сам се тај дан, будим се и боли ме врат, као никад до сада ме није заболео. Нешто сам и слабо спавао, па ме је бол пробудио. Мој брат је извршио самоубиство, обесио се...У та два дана се све дешавало, предосетио сам. Када се све то издешавало, ја сам та два дана био баш нервозан - рекао је Јањуш.

Јањуш је проговорио и о њиховом последњем сусрету.

- Код тетке смо се видели, прошле године. Сестра из Канаде је стигла у Србију. То је био наш последњи сусрет. Био је најнемирније дете које је постојало.

Подсетимо, бивши кошаркаш је у ријалитију сазнао за смрт брата, након чега је одмах изведен из Беле куће. Сахрана се одржала у њиховом родном граду Пријепољу, а Марко је на гробљу одржао и потресни говор.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: