Nakon što je Amar Gile progovorio o odnosu sa lepom pevačicom, na istu temu je govorio i LJuba Perućica koji se sa Aleksandrom zabavljao dve godine. Pričalo se da ju je upravo on upoznao sa sadašnjim suprugom, dok se pevač na priče o prošlosti ne obazire.

 

Foto: Instagram printskrin/ljubaperucica/ATA images

 

 

I on je danas u braku, nedavno je dobio i prvo dete, a pevač ne krije da je sa bivšom ostao u korektnim odnosima.

- Bilo je dosta Grandovih parova tada, mi smo bili dve godine zajedno. Bilo je to ljudima interesantno, dok je trajalo-trajalo je, kad više nije prekinuli smo i to je to. Bilo je veza i pre i posle nje - rekao je Perućica.

On je prokomentarisao odnos sa Aleksandrom Prijović, te se osvrnuo na njene ambicije koje je imala u tom periodu, i rekao da je mogao da nasluti ovakav njen uspeh.

 

Foto: ATA images

 

 

- Mi smo o tome pričali dok smo bili zajedno, ona je još tada znala da će to da se desi, ne samo ona, pored nje sam i ja znao i imao jak osećaj da će tako da bude. Prvo, ona peva nestvarno dobro, to je talenat sa kojim se rodiš. Ona je tako pevala i sa 7 godina, i sa 13 godina. Na drugom mestu su pesme koje izabereš i kako ih doneseš. A možda je ispred toga sreća, sreća bitan faktor u svemu tome. Kad se kockice poklope, to ide - istakao je Perućica za emisiju "Ispovest".

BONUS VIDEO: