Након што је Амар Гиле проговорио о односу са лепом певачицом, на исту тему је говорио и Љуба Перућица који се са Александром забављао две године. Причало се да ју је управо он упознао са садашњим супругом, док се певач на приче о прошлости не обазире.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/ljubaperucica/АТА имагес

 

 

И он је данас у браку, недавно је добио и прво дете, а певач не крије да је са бившом остао у коректним односима.

- Било је доста Грандових парова тада, ми смо били две године заједно. Било је то људима интересантно, док је трајало-трајало је, кад више није прекинули смо и то је то. Било је веза и пре и после ње - рекао је Перућица.

Он је прокоментарисао однос са Александром Пријовић, те се осврнуо на њене амбиције које је имала у том периоду, и рекао да је могао да наслути овакав њен успех.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми смо о томе причали док смо били заједно, она је још тада знала да ће то да се деси, не само она, поред ње сам и ја знао и имао јак осећај да ће тако да буде. Прво, она пева нестварно добро, то је таленат са којим се родиш. Она је тако певала и са 7 година, и са 13 година. На другом месту су песме које изабереш и како их донесеш. А можда је испред тога срећа, срећа битан фактор у свему томе. Кад се коцкице поклопе, то иде - истакао је Перућица за емисију "Исповест".

БОНУС ВИДЕО: