Poznati glumac je pre nekoliko meseci objavio da se razvodi od supruge, a ta vest je šokirala javnost. Nekoliko dana posle toga, Saša je objavio da je sve bila samo šala sa Nevenom. Nevenina i Sašina ljubav traje nekoliko decenija. Imali su razne faze, ali nikada nisu odustali od svoje ljubavi. Zahvaljujući strpljenju, veri i poštovanju, može se reći da je njihov brak harmonija koja se slavi. 

Foto: Printskrin/Instagram/sasajoksimovic_official

 

Saša je istakao da je znao da je Nevena njegova ljubav čim ju je ugledao, odnosno bila je to ljubav na prvi pogled. 

- To je bilo 11. januara 2001. godine - otkrio je Saša tačan datum i naglasio da se ljubav za ceo život prepoznaje na prvi pogled.

- Verujte mi, recept za srećan brak je da ja prvi popuštam u svađama. Iako se kaže da kriza nastupi u petoj godini braka, ipak mislim da su najveće krize krajem druge godine. Priznajem da smo i mi tada imali frku, ali smo je prebrodili ljubavlju. LJubav treba da se neguje, mazi i pazi - rekao je svojevremeno Saša, koji se početka ljubavi sa Nevenom prisetio i danas.

- Na današnji dan sam je prvi put poljubio 2001. godine. Volim te još više nego tada - obratio se Saša voljenoj supruzi.

Saša i Nevena dobili su sina Iliju, a 2019. godine su izgubili bebu:

- Izgubili smo bebu 22. maja, na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi ništa više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći - napisao je tada Saša na Instagramu.

Naime, kako kaže Saša Joksimović, u jednom periodu svog života potpuno je potonuo, te je zbog nedostatka posla izgubio samopouzdanje, a kako bi problem rešio, potražio je stručnu pomoć.

(Blic)

BONUS VIDEO: