Познати глумац је пре неколико месеци објавио да се разводи од супруге, а та вест је шокирала јавност. Неколико дана после тога, Саша је објавио да је све била само шала са Невеном. Невенина и Сашина љубав траје неколико деценија. Имали су разне фазе, али никада нису одустали од своје љубави. Захваљујући стрпљењу, вери и поштовању, може се рећи да је њихов брак хармонија која се слави. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sasajoksimovic_official

 

Саша је истакао да је знао да је Невена његова љубав чим ју је угледао, односно била је то љубав на први поглед. 

- То је било 11. јануара 2001. године - открио је Саша тачан датум и нагласио да се љубав за цео живот препознаје на први поглед.

- Верујте ми, рецепт за срећан брак је да ја први попуштам у свађама. Иако се каже да криза наступи у петој години брака, ипак мислим да су највеће кризе крајем друге године. Признајем да смо и ми тада имали фрку, али смо је пребродили љубављу. Љубав треба да се негује, мази и пази - рекао је својевремено Саша, који се почетка љубави са Невеном присетио и данас.

- На данашњи дан сам је први пут пољубио 2001. године. Волим те још више него тада - обратио се Саша вољеној супрузи.

Саша и Невена добили су сина Илију, а 2019. године су изгубили бебу:

- Изгубили смо бебу 22. маја, на нашу славу и нисам имао посла. Једва смо је преживели. Данас сам пресрећан јер је то иза нас. Пуно радим, имам дивну супругу, борца правог и најбољег сина на свету. Не треба ми ништа више... Хвала Богу на свему! Све ће проћи - написао је тада Саша на Инстаграму.

Наиме, како каже Саша Јоксимовић, у једном периоду свог живота потпуно је потонуо, те је због недостатка посла изгубио самопоуздање, а како би проблем решио, потражио је стручну помоћ.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: