Momku iz sela Semegenjevo kod Zlatibora, Luki Cepuljareviću se ostvarila želja da upozna popularnu pevačicu Barbaru Bobak. Luka je inače poznat javnosti po svojim životnim shvatanjima, a i po tome što je rešio da živi na selu u kući svoje bake. 

Ovaj divni momak i pevačica su otišli na zajedničkui večeru, a fotografije su objavili na Instagram storiju: 

- Došao je i taj trenutak da se upoznam sa divnom osobom, pre svega, i talentom kakav ima Barbara. Definitivno, veče za pamćenje - napisao je on dok mu je ona u opisu ostavile emotikone srca.

Foto: Printskrin/Instagram/barbara.bobak

 

Luka ima dvadeset i jednu godinu, studira i istovremeno se stara o svom imanju i kravama. 

Kako je nedavno priznao za Blic dan, dobio je podršku od glumice Slobode Mićalović, Miloša Bikovića i mnogih drugih, a posebno se zahvalio pevaču Nikoli Rokviću koji mu je finansijski pomogao.

- Nikola mi je pisao i finansijski mi pomogao. Moram to da istaknem i da mu se zahvalim, iako ja nikada nisam tražio finansijsku pomoć, niti mi je to cilj, on je insistirao – rekao je Luka i ispričao anegdotu vezanu za poznatu pevačicu.

- Kad smo kod Nikole, njegovu pesmu „Oprosti mojoj mladosti“ je prepevala Barbara Bobak koju obožavam. Uz njene pesme radim, kosim... A kada sam čuo da peva tu pesmu, oduševio sam se jer sam tu pesmu i posvetio jednoj devojci, mojoj nesuđenoj... Kad smo kod Barbare, pisao sam joj na Instagramu, nije mi odgovorila verovatno nije videla, ali ovim putem apelujem da mi odgovori – rekao je Luka za Blic dan.

BONUS VIDEO: