Момку из села Семегењево код Златибора, Луки Цепуљаревићу се остварила жеља да упозна популарну певачицу Барбару Бобак. Лука је иначе познат јавности по својим животним схватањима, а и по томе што је решио да живи на селу у кући своје баке. 

Овај дивни момак и певачица су отишли на заједничкуи вечеру, а фотографије су објавили на Инстаграм сторију: 

- Дошао је и тај тренутак да се упознам са дивном особом, пре свега, и талентом какав има Барбара. Дефинитивно, вече за памћење - написао је он док му је она у опису оставиле емотиконе срца.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/barbara.bobak

 

Лука има двадесет и једну годину, студира и истовремено се стара о свом имању и кравама. 

Како је недавно признао за Блиц дан, добио је подршку од глумице Слободе Мићаловић, Милоша Биковића и многих других, а посебно се захвалио певачу Николи Роквићу који му је финансијски помогао.

- Никола ми је писао и финансијски ми помогао. Морам то да истакнем и да му се захвалим, иако ја никада нисам тражио финансијску помоћ, нити ми је то циљ, он је инсистирао – рекао је Лука и испричао анегдоту везану за познату певачицу.

- Кад смо код Николе, његову песму „Опрости мојој младости“ је препевала Барбара Бобак коју обожавам. Уз њене песме радим, косим... А када сам чуо да пева ту песму, одушевио сам се јер сам ту песму и посветио једној девојци, мојој несуђеној... Кад смо код Барбаре, писао сам јој на Инстаграму, није ми одговорила вероватно није видела, али овим путем апелујем да ми одговори – рекао је Лука за Блиц дан.

БОНУС ВИДЕО: