Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu" zbog smrti brata Mihaila Janjuševića 25. decembra, a njegova rijaliti devojka Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bele kuće i zašto ga još nema da se vrati.

Danas je stiglo pismo, odnosno zvanično saopštenje za početak radio-emisije "Amnezija" koju je Janjuš vodio sa Milenom Kačavendom, a ona to sad radi sama. Na samom početku emisije ona je iskoristila priliku da mu se obrati i u ime svih rijaliti takmičara uputi snažnu poruku. 

Foto: ATA images

 

 

- Mog kolege Janjuša i dalje nema, stolica je prazna, a pretpostavljam da vi napolju bolje znate. Gde god da si da znaš da nam nedostaješ i da te želno iščekujemo. Šta god da se dešava držimo ti fige i mislimo na tebe - rekla je Milena u radio-emisiji "Amnezija". 

Inače, putem društvene mreže Instagram, Janjuš je podelio porodične fotografije i izrazio svoje duboko žaljenje za bratom. Međutim, nedavno je iznenadio mnoge svojim postupkom kada je zapratio majku i sestru svoje ljubavnice Aneli Ahmić.

Ovaj iznenađujući potez nije prošlo neprimećeno među fanovima rijalitija, koji su brzo primetili Janjušev potez i počeli da komentarišu. Mnogi su se zapitali šta ovo može značiti i da li postoji mogućnost pomirenja između Janjuša i Aneli, kao i da li je ovo znak da se bivši košarkaš braća u "Elitu".

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO: