Марко Јањушевић Јањуш напустио је "Елиту" због смрти брата Михаила Јањушевића 25. децембра, а његова ријалити девојка Анели Ахмић ни до данас не зна зашто је изведен из Беле куће и зашто га још нема да се врати.

Данас је стигло писмо, односно званично саопштење за почетак радио-емисије "Амнезија" коју је Јањуш водио са Миленом Качавендом, а она то сад ради сама. На самом почетку емисије она је искористила прилику да му се обрати и у име свих ријалити такмичара упути снажну поруку. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Мог колеге Јањуша и даље нема, столица је празна, а претпостављам да ви напољу боље знате. Где год да си да знаш да нам недостајеш и да те желно ишчекујемо. Шта год да се дешава држимо ти фиге и мислимо на тебе - рекла је Милена у радио-емисији "Амнезија". 

Иначе, путем друштвене мреже Инстаграм, Јањуш је поделио породичне фотографије и изразио своје дубоко жаљење за братом. Међутим, недавно је изненадио многе својим поступком када је запратио мајку и сестру своје љубавнице Анели Ахмић.

Овај изненађујући потез није прошло непримећено међу фановима ријалитија, који су брзо приметили Јањушев потез и почели да коментаришу. Многи су се запитали шта ово може значити и да ли постоји могућност помирења између Јањуша и Анели, као и да ли је ово знак да се бивши кошаркаш браћа у "Елиту".

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: