Miloš Biković se oglasio putem Instagrama, pa objavio crtež, koji je raznežio sve!

Izabranica glumca Miloša Bikovića, Ivana Malić, upravo se porodila i na svet donela dečaka. 

- Ivana je ušla u salu za porođaj, Miloš je došao sa njom, nisam sigurna da je ušao u salu, ali se sav uspaničio, baš je bio onako, kao dete pogubljen, presrećan je bio - rekao je izvor za Republiku. 

Glumac je rođen 13-og januara, a njegova supruga se porodila danas, samo četiri dana pre njegovog rođendana, pa se može zaključiti da mu je ovo rođendanski poklon, najlepši koji je mogao da poželi i o kom je maštao ceo svoj život. On je bio uz suprugu u ovim trenucima i time pokazao koliko je odgovoran suprug, a sada i otac.

 

 

Glumac se sada, prvi put nakon rođenja sina, oglasio putem Instagrama, gde je objavio fotografiju, odnosno crtež, na kojoj je majka, otac i dete, što simbolizuje tročlanu porodicu, što su oni sada.

Podsetimo, popularni glumac Miloš Biković i njegova verenica Ivana Malić uskoro će postati roditelji po prvi put. Ivana, koja je poreklom iz Crne Gore i po zanimanju pravnica, trenutno se nalazi u poodmakloj trudnoći, pa je par odlučio da praznike provede u toplini porodičnog doma.

Miloš Biković je iza sebe imao veoma napornu godinu tokom koje je radio na brojnim projektima. Nedavno je svetlost dana ugledao i nastavak filma "Sluga" u kojem tumači glavnu ulogu. Nakon mnogo obaveza, glumcu prija da se opusti u udobnosti svog doma uz suprugu koju voli.

(Republika)

BONUS VIDEO: