Милош Биковић се огласио путем Инстаграма, па објавио цртеж, који је разнежио све!

Изабраница глумца Милоша Биковића, Ивана Малић, управо се породила и на свет донела дечака. 

- Ивана је ушла у салу за порођај, Милош је дошао са њом, нисам сигурна да је ушао у салу, али се сав успаничио, баш је био онако, као дете погубљен, пресрећан је био - рекао је извор за Републику. 

Глумац је рођен 13-ог јануара, а његова супруга се породила данас, само четири дана пре његовог рођендана, па се може закључити да му је ово рођендански поклон, најлепши који је могао да пожели и о ком је маштао цео свој живот. Он је био уз супругу у овим тренуцима и тиме показао колико је одговоран супруг, а сада и отац.

 

 

Глумац се сада, први пут након рођења сина, огласио путем Инстаграма, где је објавио фотографију, односно цртеж, на којој је мајка, отац и дете, што симболизује трочлану породицу, што су они сада.

Подсетимо, популарни глумац Милош Биковић и његова вереница Ивана Малић ускоро ће постати родитељи по први пут. Ивана, која је пореклом из Црне Горе и по занимању правница, тренутно се налази у поодмаклој трудноћи, па је пар одлучио да празнике проведе у топлини породичног дома.

Милош Биковић је иза себе имао веома напорну годину током које је радио на бројним пројектима. Недавно је светлост дана угледао и наставак филма "Слуга" у којем тумачи главну улогу. Након много обавеза, глумцу прија да се опусти у удобности свог дома уз супругу коју воли.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: