Na estradi često vladaju predrasude, posebno kada je reč o obrazovanju pevača zbog čega je Saša Popović obelodanio sve o školovanju Dragana Stojkovića Bosanca.

- Mnogi ljudi me pitaju šta je Bosanac završio, pa ajde da nam kažeš. Stalno mi govore: "Onaj Bosanac sve zna" - rekao je Saša Popović, a Stojkovićev odgovor nasmejao je mnoge.

- Ništa, ništa. (smeh) Ja sam bio na prevaru u Radio Beogradu glavni i odgovorni urednik u muzičkoj produkciji. Tamo se inače gleda da li imaš nižu ili visoku stručnu spremu - našalio se Boske.

Foto: ATA images

 

 

Naravno, sve ovo je bila Bosančeva šala nakon čega je objasnio kako je teklo njegovo školovanje.

- Pa bolan, Popoviću kod Tite niko nije mogao da ne završi osnovnu školu, to je bila obaveza! Posle toga sam upisao srednju školu, gimnaziju u Konjicu. Nakon toga sam krenuo u Beograd - objasnio je Dragan zbog čega se Sale našalio sa njim:

Foto: ATA images

 

 

- I u Beogradu upišeš šta? Ništa! (smeh) Znači gimnazija i doviđenja?? Je l’ si bar završio neku muzičku školu?

- Završio sam četiri godine niže muzičke škole u Konjicu u klasi profesora Sergeja Beljajeva. Opismenio sam se dovoljno, ali sam jako puno radio na svom muzičkom obrazovanju. A, završio sam Ekonomski fakultet. Pa kako bih radio u državnoj firmi?! Pa nije to kao danas, časna reč! Moja diploma je bila na proveri u RTS-u, prema tome nema tu jesam ili nisam. Uzimaju fotokopiju overene diplome - objasnio je Bosanac.

(Grand)

BONUS VIDEO: