На естради често владају предрасуде, посебно када је реч о образовању певача због чега је Саша Поповић обелоданио све о школовању Драгана Стојковића Босанца.

- Многи људи ме питају шта је Босанац завршио, па ајде да нам кажеш. Стално ми говоре: "Онај Босанац све зна" - рекао је Саша Поповић, а Стојковићев одговор насмејао је многе.

- Ништа, ништа. (смех) Ја сам био на превару у Радио Београду главни и одговорни уредник у музичкој продукцији. Тамо се иначе гледа да ли имаш нижу или високу стручну спрему - нашалио се Боске.

Фото: АТА имагес

 

 

Наравно, све ово је била Босанчева шала након чега је објаснио како је текло његово школовање.

- Па болан, Поповићу код Тите нико није могао да не заврши основну школу, то је била обавеза! После тога сам уписао средњу школу, гимназију у Коњицу. Након тога сам кренуо у Београд - објаснио је Драган због чега се Сале нашалио са њим:

Фото: АТА имагес

 

 

- И у Београду упишеш шта? Ништа! (смех) Значи гимназија и довиђења?? Је л’ си бар завршио неку музичку школу?

- Завршио сам четири године ниже музичке школе у Коњицу у класи професора Сергеја Бељајева. Описменио сам се довољно, али сам јако пуно радио на свом музичком образовању. А, завршио сам Економски факултет. Па како бих радио у државној фирми?! Па није то као данас, часна реч! Моја диплома је била на провери у РТС-у, према томе нема ту јесам или нисам. Узимају фотокопију оверене дипломе - објаснио је Босанац.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: