Svetlana Ceca Ražnatović, folk zvezda pojavila se na ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save, pa iz prvih redova zajedno sa svojom sestrom Lidijom poput prave velike vernice, pratila liturgiju, a pored nje i mnogobrojne poznate ličnost našle su se na ceromoniji.

Tačno u ponoć, počela je liturgija u Hramu Svetog Save, gde se okupio veliki broj vernika, među kojima su i brojne poznate ličnosti. Pravoslavni vernici i hrišćani koji poštuju julijanski kalendar danas obeležavaju Božić, najradosniji praznik.

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije ove godine božićnu liturgiju služio je u Pećkoj patrijaršiji, gde je najradosniji hrišćanski praznik dočekao sa srpskim narodom na Kosovu i Metohiji. U Hramu Svetog Save liturgiju služi vikarni episkop remezijanski Stefan, uz sasluženje sveštenstva beogradskih hramova.

Foto: ATA images

 

 

Među poznatim ličnostima koje prisustvuju liturgiji našle su se popularne pevačice Jovana Tipšin i Ivana Boom Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane". Jovana je kosu pokrila ljubičastom maramom, dok je Ivana bila svedeno obučena i nosila kaput, koji je prekrio njenu odeću.

 

U prvi redovima našao se i poznati beogradski frizer i rijaliti pobednik Stevan Radivojević, poznat i po dugogodišnjoj saradnji sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Liturgiji prisustvuju i pevač Sergej Ćetković, kao i njegova koleginica Viki Miljković.

Foto: ATA images

 

 

Ceca je na liturgiju stigla sa svojom rođenom sestrom Lidijom Ocokoljić, a u pratnji obezbeđenja - nekadašnjeg učesnika rijalitija "Zadruga" Miljana Vračevića, koga je držala pod ruku. Pevačica je privukla veliku pažnju stajlingom. Nosila je beli kaput sa zanimljivim detaljima na kragni, ispod kojeg je imala belu košlju i crnu mašnu oko vrata. Ražnatovićeva je stigla sa sinom Veljkom, Lidijinom decom i ostatkom porodice.

(Republika)

BONUS VIDEO: