Светлана Цеца Ражнатовић, фолк звезда појавила се на поноћној литургији у Храму Светог Саве, па из првих редова заједно са својом сестром Лидијом попут праве велике вернице, пратила литургију, а поред ње и многобројне познате личност нашле су се на церомонији.

Тачно у поноћ, почела је литургија у Храму Светог Саве, где се окупио велики број верника, међу којима су и бројне познате личности. Православни верници и хришћани који поштују јулијански календар данас обележавају Божић, најрадоснији празник.

Патријарх Српске православне цркве Порфирије ове године божићну литургију служиo je у Пећкој патријаршији, где је најрадоснији хришћански празник дочекао са српским народом на Косову и Метохији. У Храму Светог Саве литургију служи викарни епископ ремезијански Стефан, уз саслужење свештенства београдских храмова.

Фото: АТА имагес

 

 

Међу познатим личностима које присуствују литургији нашле су се популарне певачице Јована Типшин и Ивана Боом Николић, бивша чланица групе "Хуррицане". Јована је косу покрила љубичастом марамом, док је Ивана била сведено обучена и носила капут, који је прекрио њену одећу.

 

У први редовима нашао се и познати београдски фризер и ријалити победник Стеван Радивојевић, познат и по дугогодишњој сарадњи са Светланом Цецом Ражнатовић.

Литургији присуствују и певач Сергеј Ћетковић, као и његова колегиница Вики Миљковић.

Фото: АТА имагес

 

 

Цеца је на литургију стигла са својом рођеном сестром Лидијом Оцокољић, а у пратњи обезбеђења - некадашњег учесника ријалитија "Задруга" Миљана Врачевића, кога је држала под руку. Певачица је привукла велику пажњу стајлингом. Носила је бели капут са занимљивим детаљима на крагни, испод којег је имала белу кошљу и црну машну око врата. Ражнатовићева је стигла са сином Вељком, Лидијином децом и остатком породице.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: