- Počinjete da budete neka vrsta sredstva, a kao ličnost postajete sredstvo za postizanje ličnih ciljeva - pojasnio je Lečić.

Zato, on upućuje na oprez.

- Nije jednostvano baviti se glumom. Kada je privatni život u pitanju, strašno je kada imate čudne doživljaje. U radikalnom smislu mi se desilo da sam imao prijateljsku vezu, pa sam doživeo to što jesam. Ni jedna žena sa kojom sam bio se nije tako ponašala. Samo one sa kojima nisam bio su imale razloga da takve stvari preduzmu i da nas izblamira - rekao je, objasnivši:

Foto: ATA images

 

- Strašno me zaboli kada nekome daš dušu, hoćeš da pomogneš, a doživiš nešto sasvim drugo. Šta je važnije u životu nego imati oko sebe ljude koje voliš? Decu svakako voliš, ali zavoleti nekog čoveka koji te razume, to je velika stvar. Možda sam za to imao priliku - rekao je Lečić.

- Ja sam oblaćen, poprskan blatom koje ne mogu da perem svaki čas - pojasnio je Lečić razočaranje koje ga je dovelo u nemili položaj u javnosti.

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

 

- Naravno, ona je tužena i Daniela Šteinfeld ima proces koji će dokazati da je kriva, da je primenila nešto sasvim nepotrebno u svom životu, a to je da optuži nekoga za nešto što se nije desilo - rekao je i dodao: - Eto, tu se završila priča kojom je jasno da je to lažna, da je to konstrukcija i da ima svoje pozadinske ciljeve, ali odrazila se na moj život jer ja sam oblaćen. Kao da ja ne želim da zaštitim sve žene koje su na bilo koji način nasilno pokoravane ili krojene ili usmeravane u životu.

- Ja sam jedan od boraca upravo za to. Ne dozvoljam da se žena vređa ni po kojoj osnovi - istakao je.

BONUS VIDEO: