- Почињете да будете нека врста средства, а као личност постајете средство за постизање личних циљева - појаснио је Лечић.

Зато, он упућује на опрез.

- Није једноствано бавити се глумом. Када је приватни живот у питању, страшно је када имате чудне доживљаје. У радикалном смислу ми се десило да сам имао пријатељску везу, па сам доживео то што јесам. Ни једна жена са којом сам био се није тако понашала. Само оне са којима нисам био су имале разлога да такве ствари предузму и да нас избламира - рекао је, објаснивши:

Фото: АТА имагес

 

- Страшно ме заболи када некоме даш душу, хоћеш да помогнеш, а доживиш нешто сасвим друго. Шта је важније у животу него имати око себе људе које волиш? Децу свакако волиш, али заволети неког човека који те разуме, то је велика ствар. Можда сам за то имао прилику - рекао је Лечић.

- Ја сам облаћен, попрскан блатом које не могу да перем сваки час - појаснио је Лечић разочарање које га је довело у немили положај у јавности.

Фото: Јутјуб принтскрин/К1 Телевизија

 

- Наравно, она је тужена и Даниела Штеинфелд има процес који ће доказати да је крива, да је применила нешто сасвим непотребно у свом животу, а то је да оптужи некога за нешто што се није десило - рекао је и додао: - Ето, ту се завршила прича којом је јасно да је то лажна, да је то конструкција и да има своје позадинске циљеве, али одразила се на мој живот јер ја сам облаћен. Као да ја не желим да заштитим све жене које су на било који начин насилно покораване или кројене или усмераване у животу.

- Ја сам један од бораца управо за то. Не дозвољам да се жена вређа ни по којој основи - истакао је.

БОНУС ВИДЕО: