Popularna voditeljka Irena Vukotić, nedavno je ozvaničila vezu sa poznatim doktorom Radmilom Jankovićem. 

Irina je već dve decenije aktivna kao televizijsko lice, ali i dalje je mnogo lepa i atraktivna. Međutim, pre nego što je počela da se bavi voditeljskim poslom, radila je kao profesorka srpskog jezika i književnosti. Sada su njeni učenici otkrili kako je pamte: 

- Mnogo smo voleli Irinu. Svi, baš ceo razred. Predavala nam je nešto kratko, čini mi se jednu školsku godinu, ali sasvim dovoljno da nam ostane u lepom sećanju. Uvek je bila pravedna, znalo se kako je i na čemu si sa njom kada je reč o znanju. Nije bila previše stroga, ali je moralo da se uči i zna- rekao je jedan od Irininih đaka.

- Uh Irina, obožavala sam je. Sećam se da sam pričala da želim da budem kao ona, već tada je radila dva posla i balansirala između škole i televizije. Stalno sam gledala njen program, zbog nje sam poželela da i ja budem voditeljka- dodala je bivša učenica.

- Irina je žena zmaj! Uvek je bila prelepa i elegantna, kao profesorka je bila fenomenalna. Ma šta njoj ne bi išlo od ruke? Vidi se da je žena temeljna, obrazovana i puna znanja, prosto s njom, bre, šale nema (smeh). Dani sa njom ostali su mi u lepom sećanju, ekipi sa kojom se i danas družim takođe. Voleli smo njene časove- rekao je učenik.

- Šta reći za Irinu? Odlična učiteljica, žena na koju se treba ugledati, bila je prijateljski nastrojena prema đacima. Baš smo je voleli svi, niko u razredu nije imao loše reči za nju. Baš sam srećna što je uspela u voditeljskoj profesiji, rođena je za to. Ali, ako ovo bude čitala - profesorka, uvek ćemo vas se sećati i ponosni smo na vas!- zaključili su đaci.

(Mondo)

BONUS VIDEO: