Популарна водитељка Ирена Вукотић, недавно је озваничила везу са познатим доктором Радмилом Јанковићем. 

Ирина је већ две деценије активна као телевизијско лице, али и даље је много лепа и атрактивна. Међутим, пре него што је почела да се бави водитељским послом, радила је као професорка српског језика и књижевности. Сада су њени ученици открили како је памте: 

- Много смо волели Ирину. Сви, баш цео разред. Предавала нам је нешто кратко, чини ми се једну школску годину, али сасвим довољно да нам остане у лепом сећању. Увек је била праведна, знало се како је и на чему си са њом када је реч о знању. Није била превише строга, али је морало да се учи и зна- рекао је један од Ирининих ђака.

- Ух Ирина, обожавала сам је. Сећам се да сам причала да желим да будем као она, већ тада је радила два посла и балансирала између школе и телевизије. Стално сам гледала њен програм, због ње сам пожелела да и ја будем водитељка- додала је бивша ученица.

- Ирина је жена змај! Увек је била прелепа и елегантна, као професорка је била феноменална. Ма шта њој не би ишло од руке? Види се да је жена темељна, образована и пуна знања, просто с њом, бре, шале нема (смех). Дани са њом остали су ми у лепом сећању, екипи са којом се и данас дружим такође. Волели смо њене часове- рекао је ученик.

- Шта рећи за Ирину? Одлична учитељица, жена на коју се треба угледати, била је пријатељски настројена према ђацима. Баш смо је волели сви, нико у разреду није имао лоше речи за њу. Баш сам срећна што је успела у водитељској професији, рођена је за то. Али, ако ово буде читала - професорка, увек ћемо вас се сећати и поносни смо на вас!- закључили су ђаци.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: