Prezgodna Ana i Peđa uživaju u idiličnom braku u kom su dobili dva predivna dečaka, Relju i Tadiju. Pojedinci su želeli da rasture njihovu zajednicu, ali nisu uspeli. Ana je sada otkrila da želi da dobije jednu devojčicu. 

Zbog prirode Peđinog posla, često putuju, pa u braku vlada kompromis: 


- Do zadnjeg dana ne znam gde ćemo biti za Novu godinu jer se to kod Predraga nikad ne zna. Navikla sam tako da ne znam šta nosi dan, a šta nosi noć. Pre mi je to bilo jako stresno, pa plačem jer ne mogu da dođem na neki događaj ili rođendan, a sad me već svi razumeju.

Ana je u šali rekla da joj jedna devojčica ne bi bila dovoljna: 

- Možda sledeće godine dođe neka devojčica pa bi mi bilo lakše, baš bih volela, ne jedna, nego dve. Čekam samo da muž da zeleno svetlo. Mirka (Vasiljević) prednjači sa brojem dece, ali polako starija je, trkaćemo se - kaže Ana kroz osmeh na spomen glumice i Vujadina Savića koji imaju četvoro dece.

- Neće me devojčica. Smejala sam se, srela sam jednu ženu koja mi je rekla da postoji neki kineski horoskop koji računa pol deteta, i da će to biti sledeće godine, 2024. godine. Tako da, potrudiću se.

Ističe da joj je teže kad nisu zajedno, ali na svakoj utakmici na koju je mogla doći, glasno je navijala:

- Ja ostanem sama sa decom, on je sa reprezentacijom, drugari, utakmice, malo se ispričaju i uživaju. Imam pomoć, bake i deke, moja mama je uvek sa nama, najboljeg kuma na svetu imam, tetku i teču, tako da u Srbiji imamo veliku porodicu. Da živim tu, mogla bih da rodim još petoro dece. Kažem: Predraže, sreća tvoja pa nismo u Srbiji, rodila bih petoro dece. Svako pričuva jedan dan, uh, milina, ne bi mi trebale dadilje.

BONUS VIDEO: