Презгодна Ана и Пеђа уживају у идиличном браку у ком су добили два предивна дечака, Рељу и Тадију. Појединци су желели да растуре њихову заједницу, али нису успели. Ана је сада открила да жели да добије једну девојчицу. 

Због природе Пеђиног посла, често путују, па у браку влада компромис: 


- До задњег дана не знам где ћемо бити за Нову годину јер се то код Предрага никад не зна. Навикла сам тако да не знам шта носи дан, а шта носи ноћ. Пре ми је то било јако стресно, па плачем јер не могу да дођем на неки догађај или рођендан, а сад ме већ сви разумеју.

Ана је у шали рекла да јој једна девојчица не би била довољна: 

- Можда следеће године дође нека девојчица па би ми било лакше, баш бих волела, не једна, него две. Чекам само да муж да зелено светло. Мирка (Васиљевић) предњачи са бројем деце, али полако старија је, тркаћемо се - каже Ана кроз осмех на спомен глумице и Вујадина Савића који имају четворо деце.

- Неће ме девојчица. Смејала сам се, срела сам једну жену која ми је рекла да постоји неки кинески хороскоп који рачуна пол детета, и да ће то бити следеће године, 2024. године. Тако да, потрудићу се.

Истиче да јој је теже кад нису заједно, али на свакој утакмици на коју је могла доћи, гласно је навијала:

- Ја останем сама са децом, он је са репрезентацијом, другари, утакмице, мало се испричају и уживају. Имам помоћ, баке и деке, моја мама је увек са нама, најбољег кума на свету имам, тетку и течу, тако да у Србији имамо велику породицу. Да живим ту, могла бих да родим још петоро деце. Кажем: Предраже, срећа твоја па нисмо у Србији, родила бих петоро деце. Свако причува један дан, ух, милина, не би ми требале дадиље.

БОНУС ВИДЕО: