Nekadašnja teniserka Ana Ivanović tokom cele 2023. godine delila je sa svojim pratiocima detalje iz svog života, a sada na izmaku godine koja je za nama odlučila je da ih počasti jednom retrospektivom svih najlepših stvari u kojima je uživala sa suprugom i svojom decom.

FOTO: Profimedia

 

 

Ana je na društvenim mrežama objavila video u kojem je sabrala sve one momente koji će dugo ostati u njenom sećanju, a oduševljenje pratilaca je bilo ogromno.

Od početka godine, kada je za Božić mesila česnicu, preko putovanja, lansiranja svoje nove kozmetičke linije, objava na kojima se vidi kako napreduje u trudnoći i na posletku dolaska bebe, sve je ona zabeležila kamerom svog fotoaparata.

Kako bi sabrala utiske i donekle dočarala koliko je ova godina bila intenzivna za nju odlučila je da napravi video i podeli ga sa nama. Mnogi njeni pratioci bili su oduševljeni onim što su imali prilike da vide, a Ana je poslala jasnu poruku:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- 2023. je bila izuzetna godina, ne samo za mene, već i za sve.
Nadam se da svi možemo da započnemo Novu godinu sa puno ljubavi u srcima i mira u duši.

Ana je nedavno sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovo troje dece proslavila katolički Božić, a sada se spremaju i za pravoslavni, kojem se bivša teniserka i te kako raduje. 

U njihovom domu poštuju se obe vere i apsolutno nema nikakvih problema niti razdvajanja. Par savršeno funkcioniše, a mi im želimo da ostanu tako skladni još mnogo, mnogo godina. 

(Glossy)

BONUS VIDEO: