Некадашња тенисерка Ана Ивановић током целе 2023. године делила је са својим пратиоцима детаље из свог живота, а сада на измаку године која је за нама одлучила је да их почасти једном ретроспективом свих најлепших ствари у којима је уживала са супругом и својом децом.

FOTO: Profimedia

 

 

Ана је на друштвеним мрежама објавила видео у којем је сабрала све оне моменте који ће дуго остати у њеном сећању, а одушевљење пратилаца је било огромно.

Од почетка године, када је за Божић месила чесницу, преко путовања, лансирања своје нове козметичке линије, објава на којима се види како напредује у трудноћи и на послетку доласка бебе, све је она забележила камером свог фотоапарата.

Како би сабрала утиске и донекле дочарала колико је ова година била интензивна за њу одлучила је да направи видео и подели га са нама. Многи њени пратиоци били су одушевљени оним што су имали прилике да виде, а Ана је послала јасну поруку:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- 2023. је била изузетна година, не само за мене, већ и за све.
Надам се да сви можемо да започнемо Нову годину са пуно љубави у срцима и мира у души.

Ана је недавно са својим супругом Бастијаном Швајнштајгером и њихово троје деце прославила католички Божић, а сада се спремају и за православни, којем се бивша тенисерка и те како радује. 

У њиховом дому поштују се обе вере и апсолутно нема никаквих проблема нити раздвајања. Пар савршено функционише, а ми им желимо да остану тако складни још много, много година. 

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: