Na globalnom terenu najviše pažnje izazvala je Paris Hilton, koja je dobila dve bebe u istoj godini, dok su majke po drugi put postale r’n’b diva Rijana i supermodel Naomi Kembel.

Foto: Aleksa Stanković, Profimedia

 

 

Radosne vesti preplavile su i ovdašnji javni život. Već početkom godine, u januaru, Bojani Barović i Nikoli Rokviću pridružila se devojčica kojoj su dali ime Angelina, a i Nikolin brat Marko imao je razlog za slavlje – dobio je ćerku Dragu.

Foto: Jadranka Ilić, Profimedia

 

 

Cvetalo je i polje glume. Anđelka Prpić u maju je postala mama devojčice koja nosi veoma retko ime - Čarna, Miloš Timotijević u septembru se prvi put našao u ulozi oca nakon što je svet ugledao njegov sin, dok su prelepa Anja Alač i umetnik Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista, dobili ćerku Anđelu.

Foto: ATA images

 

 

Reperka Sajsi MC u martu je postala mama jedne male Nataše, letos je u dom manekenke Ivane Korab stigao drugi sin, Noa, kog je dobila uz pomoć veštačke oplodnje, a voditeljka i glumica Marijana Mićić u oktobru je na svet donela devojčicu Senu.

Foto: ATA images, Instagram printskrin/micicmarijana

 

 

Uroš Jovčić i DŽeni Martin postali su roditelji dečaka Olivera, vaterpolista Nikola Rađen je, posle dve ćerke iz braka sa Anom Kokić, dobio sina Alekseja sa pevačicom Milicom Ristić, a pevač Stevan Anđelković postao je tata devojčice Đine.

Foto: Profimedia

 

 

Lepih vesti nije nedostajalo ni u svetu sporta. Dvostruka olimpijska šampionka Milica Mandić rodila je sina Mateju, a u maju, na Đurđevdan, rode su po treći put stigle u dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera.

BONUS VIDEO: