На глобалном терену највише пажње изазвала је Парис Хилтон, која је добила две бебе у истој години, док су мајке по други пут постале р’н’б дива Ријана и супермодел Наоми Кембел.

Фото: Алекса Станковић, Профимедиа

 

 

Радосне вести преплавиле су и овдашњи јавни живот. Већ почетком године, у јануару, Бојани Баровић и Николи Роквићу придружила се девојчица којој су дали име Ангелина, а и Николин брат Марко имао је разлог за славље – добио је ћерку Драгу.

Фото: Јадранка Илић, Профимедиа

 

 

Цветало је и поље глуме. Анђелка Прпић у мају је постала мама девојчице која носи веома ретко име - Чарна, Милош Тимотијевић у септембру се први пут нашао у улози оца након што је свет угледао његов син, док су прелепа Ања Алач и уметник Андреј Јосифовски, познатији као Пијаниста, добили ћерку Анђелу.

Фото: АТА имагес

 

 

Реперка Сајси МЦ у марту је постала мама једне мале Наташе, летос је у дом манекенке Иване Кораб стигао други син, Ноа, ког је добила уз помоћ вештачке оплодње, а водитељка и глумица Маријана Мићић у октобру је на свет донела девојчицу Сену.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/micicmarijana

 

 

Урош Јовчић и Џени Мартин постали су родитељи дечака Оливера, ватерполиста Никола Рађен је, после две ћерке из брака са Аном Кокић, добио сина Алексеја са певачицом Милицом Ристић, а певач Стеван Анђелковић постао је тата девојчице Ђине.

Фото: Профимедиа

 

 

Лепих вести није недостајало ни у свету спорта. Двострука олимпијска шампионка Милица Мандић родила је сина Матеју, а у мају, на Ђурђевдан, роде су по трећи пут стигле у дом Ане Ивановић и Бастијана Швајнштајгера.

БОНУС ВИДЕО: