Interesantna informacija je da su glumci prvo rekli "da" na filmu, zatim su se stvarno venčali, pa su se za potrebe filma ponovo venčali.  

Oni su srca publike osvojili izuzetnim šarmom, ali i jednostavnim načinom života kojim žive. Na njih popularnost ne utiče, a svoju privatnost se trude da sačuvaju od očiju javnosti. 

Međutim, glumica je svojevremeno odlučila da podeli sa svojim pratiocima fotografiju sa venčanja i time oduševila fanove. Ona je imala šiške sve do očiju, dok je on nosio pederušu, a odevne kombinacije bile su pun pogodak.

Vojinova i Slobodina ljubavna priča počinje na snimanju serije "Zone Zamfirove", koja se snimala 2002. godine. Tokom 2004. godine iskre su prerasle u nešto više, oboje se razilaze od tadašnjih partnera i javno pokazuju ljubav. 

Četiri godine potom svoju ljubav, krunisali su brakom. 

- Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

Venčali su se u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a tim povodom organizovali su intimnu ceremoniju na kojoj mediji nisu bili pozvani.

BONUS VIDEO: