Интересантна информација је да су глумци прво рекли "да" на филму, затим су се стварно венчали, па су се за потребе филма поново венчали.  

Они су срца публике освојили изузетним шармом, али и једноставним начином живота којим живе. На њих популарност не утиче, а своју приватност се труде да сачувају од очију јавности. 

Међутим, глумица је својевремено одлучила да подели са својим пратиоцима фотографију са венчања и тиме одушевила фанове. Она је имала шишке све до очију, док је он носио педерушу, а одевне комбинације биле су пун погодак.

Војинова и Слободина љубавна прича почиње на снимању серије "Зоне Замфирове", која се снимала 2002. године. Током 2004. године искре су прерасле у нешто више, обоје се разилазе од тадашњих партнера и јавно показују љубав. 

Четири године потом своју љубав, крунисали су браком. 

- Сећам се када сам је први пут угледао, снимали смо, она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су углавном биле клинке. Прошло је неколико дана, позвао ме је сниматељ да дођем да нешто погледам. Видео сам је као неког ко ће вероватно да снима, нисам је посматрао по принципу “лепа је” или слично - рекао је Војин својевремено, преноси "Хелло".

Венчали су се у храму Светог Василија Острошког у Београду, а тим поводом организовали су интимну церемонију на којој медији нису били позвани.

БОНУС ВИДЕО: