Kimberli Singler (35) iz Kolorada osumnjičena je za ubistvo svoje dvoje dece i ranjavanje trećeg. Policija i FBI tragaju za njom, a optužena je i da je lagala da je ranije tokom meseca neko provalio u njen dom i da su joj tom prilikom ubijena deca i jedno ranjeno. 

Kimberli je poslednji put viđena 23. decembra, saopštila je policija. Za njom je raspisana poternica po četiri tačke optužnice za teško ubistvo prvog stepena, dve tačke za krivično delo ubistvo u pokušaju, tri tačke za krivično delo zlostavljanje dece i jednu za krivično delo napad prvog stepena.

Policija je 19. decembra primila poziv zbog provale. Na licu mesta zatečena je povređena Kimberli i njena ćerka od 11 godina. Druga ćerka od devet godina i sin od sedam pronađeni su mrtvi. Kimberli i povređena devojčica su prevezene u okružnu bolnicu. Nakon dalje istrage, policija je saopštila da je prvobitna prijava o provali neosnovana, navodi se u saopštenju za javnost, piše ABC.

Sud je odredio kauciju od 10 miliona dolara za ženu, ali su detalji naloga za hapšenje zapečaćeni prema sudskom nalogu, saopštila je policija. Povređena devojčica se oporavlja, bezbedna je i nalazi se u oblasti Kolorado Springsa, dodala je policija.

(Mondo)

BONUS VIDEO: