Кимберли Синглер (35) из Колорада осумњичена је за убиство своје двоје деце и рањавање трећег. Полиција и ФБИ трагају за њом, а оптужена је и да је лагала да је раније током месеца неко провалио у њен дом и да су јој том приликом убијена деца и једно рањено. 

Кимберли је последњи пут виђена 23. децембра, саопштила је полиција. За њом је расписана потерница по четири тачке оптужнице за тешко убиство првог степена, две тачке за кривично дело убиство у покушају, три тачке за кривично дело злостављање деце и једну за кривично дело напад првог степена.

Полиција је 19. децембра примила позив због провале. На лицу места затечена је повређена Кимберли и њена ћерка од 11 година. Друга ћерка од девет година и син од седам пронађени су мртви. Кимберли и повређена девојчица су превезене у окружну болницу. Након даље истраге, полиција је саопштила да је првобитна пријава о провали неоснована, наводи се у саопштењу за јавност, пише АБЦ.

Суд је одредио кауцију од 10 милиона долара за жену, али су детаљи налога за хапшење запечац́ени према судском налогу, саопштила је полиција. Повређена девојчица се опоравља, безбедна је и налази се у области Колорадо Спрингса, додала је полиција.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: