Foto: ATA Images/Arhiva Novosti

Poznati

FUTA: Nisam dobro, i dalje pričam sa mojom Marinom

Izvor: Nportal
|
24.11.2021.
|
22:43

KOMEMORACIJA Marini Tucaković održana je danas u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru. Veliki broj kolega i prijatelja autorke brojnih hitova došlo je da joj oda počast, a među prvima članovi njene porodice, sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar Radulović Futa.

On je i dalje neutešan zbog Marininog odlaska.

- U poslednje vreme nisam ni ja baš dobro, ne samo zbog ovoga. Četiri godine smo vodili tu zajedničku bitku koja se završila tako kako se završila. Ja sam još uvek u nekim fazama sabiranja utisaka, mada nema tu šta da se sabira, tako je kako je. Evo, ova komemoracija me je vratila u staru priču. Nit se osećam dobro, niti mi je prijatno - počeo je Futa i dodao:

Foto: Petar Milošević
 

- Došlo je vreme reorganizacije, sada smo sin i ja sami. Tu su nam životinje koje nam prave društvo. Život se menja kao što se menja situacija u zemlji i svetu, čuvamo se od korone, ja sam je već dva puta preležao. Nisam nešto specijalno ugrožen, ali sam jedno godinu dana bio van koloseka. Sad sam se malo povratio i imam vremena da posvetim svom zdravlju. Meni i Marini bi iduće godine bilo 40 godina braka. Normalno je da, kad ostanem sam, nisu to rituali, da se ispričam s njom i dalje smo u priči, na neki drugi način.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari

Video