Jelenina najlepša balada je definitivno pesma "Tih ubica", a ona je ovaj put ispričala kako je nastala i uvukla se u srca brojnih pratioca. 

- Za mnoge stvari koje je napisala Marina Tucaković, ja sam bila idejni tvorac teme. Mi smo sedele i onda ona mene ispituje o mom životu, šta je novo, šta nije... Na primer, kad je napisala "Tihog ubicu", ja sam joj pričala o mom turbulentnom odnosu sa Duškom. Duško je u stvari dobio svoju pesmu - "Tihi ubica", jer sam pričala o njemu - otkrila je pevačica u podkastu "Why so serious" na WTF radiju.

Pesma je nastala 2008. godine, a stihovi emotivne pesme, zvuče ovako: 

- Budim se sama, oči nikog ne traže. I šta je taj odsjaj u mom pogledu? Na stolu pored muški sat, kô da mi kaže, da izgleda da neko još pored mene živi tu. I dve-tri kapi krvi posle brijanja, otužan miris što po sobama se širi. Otkad to duhovi mi dolaze po danu? Ma gde je taj muškarac što pored mene ovde živi? I zovem, zovem 92 i neka traže, neka nađu ga. Nek' kaže gde je ljubav nestala, nek' puste sirene, nek' uzbuna krene. A kad ga stignu, nek' mu kažu: "Stoj!" Nek' bar na silu prizna da je moj, moj čovek bez glasa, bez duše, bez lica, moj najteži porok, moj tihi ubica .Takvi kao on nikad "zbogom" ne kažu, za svoje greške, on uvek druge krivi. Sa njim je svaki novi rastanak bez suza, ma gde je taj muškarac što, što sa mnom živi, a ne živi?

BONUS VIDEO: