Atraktivna voditeljka je svoju vezu obelodanila tako što je stavila zajedničke fotografije na Instagram. Kako je istaakla nekoliko puta, Dragan je njena životna ljubav. 

Sada je objavila nove fotografije uz emotivan odnos:  

- Za mene je 2023. bila moja godina, bog i je dao najveće rejtinge u poslu gde sam već pet godina suvereno prva i branim tron kraljice šera od 2019. godine, ali me je nagrafio i u ljubavi. Poslao mi je tebe moju ljubav i moj zaštitnika. Moju snagu. Moju mirnu luku. Sa Leom, Draganom, televizijom Pink moje carstvo je potpuno. Pun krug. Hvala ti, gospode - glasila je poruka koju je voditeljka Pinkovog jutarnjeg programa napisala uz slike sa svojim izabranikom Draganom. 

Voditeljka je jednom prilikom otkrila kako je izgledao njihov prvi poljubac.  

- Nikad neću zaboraviti prvi poljubac. To se dogodilo na četvrtom dejtu i tu smo se smuvali. Vozili smo se oko Hrama Svetog Save i bilo je crveno svetlo na semaforu. U tom trenutku je rekao: "Jao, vidi šta tamo ima". Ja kažem: "Šta se desilo?". Okrenem se i on mene poljubi. Kada se to dogodilo, znala sam da je to čovek mog života. Bilo je strasno, emotivno... Kada me je dodirnuo i kada je energija prostrujala kroz telo, rekla sam: "To je to" - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO: