Атрактивна водитељка је своју везу обелоданила тако што је ставила заједничке фотографије на Инстаграм. Како је истаакла неколико пута, Драган је њена животна љубав. 

Сада је објавила нове фотографије уз емотиван однос:  

- За мене је 2023. била моја година, бог и је дао највеће рејтинге у послу где сам већ пет година суверено прва и браним трон краљице шера од 2019. године, али ме је награфио и у љубави. Послао ми је тебе моју љубав и мој заштитника. Моју снагу. Моју мирну луку. Са Леом, Драганом, телевизијом Пинк моје царство је потпуно. Пун круг. Хвала ти, господе - гласила је порука коју је водитељка Пинковог јутарњег програма написала уз слике са својим изабраником Драганом. 

Водитељка је једном приликом открила како је изгледао њихов први пољубац.  

- Никад нећу заборавити први пољубац. То се догодило на четвртом дејту и ту смо се смували. Возили смо се око Храма Светог Саве и било је црвено светло на семафору. У том тренутку је рекао: "Јао, види шта тамо има". Ја кажем: "Шта се десило?". Окренем се и он мене пољуби. Када се то догодило, знала сам да је то човек мог живота. Било је страсно, емотивно... Када ме је додирнуо и када је енергија прострујала кроз тело, рекла сам: "То је то" - рекла је Јована.

БОНУС ВИДЕО: