Marija se sa sinom Mariom i majkom Vericom vratila u Srbiju, a na svom vlogu na Jutjubu pokazala je kako je izgledao njihov dolazak u porodični dom.

- Danas je 21. decembar i ja zajedno sa Super Mariom kreće za Beograd. Nikada nisam spavala ovih dvadesetak dana. U stravičnom sam stresu zbog ovog puta. Gospodin Mario prvi put putuje i ja prvi put putujem pod stresom. On je od kuće, do malopre spavao, i bravo, care. Sada je krkao malo mleka. Nadamo se da će sve i nadalje biti kako treba - rekla je ona na početku.

Ona je priznala da joj je veoma stresno što putuje prvi put sa bebom, ali njena majka Verica je sve vreme bila uz njih i pomagala joj oko deteta.

Foto: Jutjub printskrin/ Marija Serifovic

 

 

- Za sad smo lagano, iako tvrdim da je ovo najstresniji dan u mom životu. Baba i ja smo se dogovorile, prvo jede baba, a posle ću da jedem ja. Moraš sad da mi daš dete dok ja jedem.

Verica je sve vreme tepala unuku, te nije želela da ga preda Mariji.

- Ne, ja tebi njega ne dajem. Mogu da ga držim i da jedem, ženo. Ostavi me na miru. Vidiš kako mu je lepo. Pile bajkino. Nemoj majko da me diraš, molim te - pričala mu je.

Foto: Jutjub printskrin/ Marija Serifovic

 

 

- Ja nisam spavala ni jedan jedini minut. Junior je spavao, jeo je do sada tri puta. Trenutno je baba na snazi. Uglavnom, jedno lagano putovanje. Tako da, sine, hvala - ispričala je Marija.

Šerifovićka je na kraju pokazala i trenutak kada su stigli u dom, dok je malog Maria sve vreme držala u naručju.

Foto: Jutjub printskrin/ Marija Serifovic

 

 

- E, pa mi smo stigli kući. Volimo vas sve - poručila je pevačica.

(Blic)

BONUS VIDEO: