Марија се са сином Мариом и мајком Верицом вратила у Србију, а на свом влогу на Јутјубу показала је како је изгледао њихов долазак у породични дом.

- Данас је 21. децембар и ја заједно са Супер Мариом креће за Београд. Никада нисам спавала ових двадесетак дана. У стравичном сам стресу због овог пута. Господин Марио први пут путује и ја први пут путујем под стресом. Он је од куће, до малопре спавао, и браво, царе. Сада је кркао мало млека. Надамо се да ће све и надаље бити како треба - рекла је она на почетку.

Она је признала да јој је веома стресно што путује први пут са бебом, али њена мајка Верица је све време била уз њих и помагала јој око детета.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Marija Serifovic

 

 

- За сад смо лагано, иако тврдим да је ово најстреснији дан у мом животу. Баба и ја смо се договориле, прво једе баба, а после ћу да једем ја. Мораш сад да ми даш дете док ја једем.

Верица је све време тепала унуку, те није желела да га преда Марији.

- Не, ја теби њега не дајем. Могу да га држим и да једем, жено. Остави ме на миру. Видиш како му је лепо. Пиле бајкино. Немој мајко да ме дираш, молим те - причала му је.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Marija Serifovic

 

 

- Ја нисам спавала ни један једини минут. Јуниор је спавао, јео је до сада три пута. Тренутно је баба на снази. Углавном, једно лагано путовање. Тако да, сине, хвала - испричала је Марија.

Шерифовићка је на крају показала и тренутак када су стигли у дом, док је малог Мариа све време држала у наручју.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Marija Serifovic

 

 

- Е, па ми смо стигли кући. Волимо вас све - поручила је певачица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: