Ono što nismo videli u filmu o životu legendarnog pevača jeste njegova prva supruga Olgice, koju igra glumica Tamara Šustić (28) iz Novog Sada.

Ona je sve oduševila svojom prirodnom lepotom, te su je gledaoci odmah zapazili iako nismo imali prilike često da je gledamo na malim ekranima.

Tamara je glumu studirala na Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu, gde je 2018. godine diplomirala u klasi profesorke Jasne Đuričić.

Mlada glumica se nešto kasnije preselila u Beograd, gde je i započela profesionalnu karijeru, a prve televizijske uloge ostvarila je u epizodama serija "Grupa" i "Psi laju, vetar nosi". Nije dugo čekala na glavnu ulogu, ona je došla u seriji "Preživeti Beograd", gde je tumačila je lik Nevene.

Jednu od vodećih uloga igrala je u seriji "Jugoslovenka", zatim u ostvarenju Ivice Vidanović, filmu "DŽem od kavijara", potom je igrala novinarku Sanju u "Od jutra do sutra", tr paihološkinju Minju u seriji "Tunel".

Tamara je i u pozorištu imala zapažene uloge, a neke od njih su u prestavama "Široka zemlja", "Alisa u zemlji strahova", "Ribarske svađe", "Limeni doboš".

LJubavna priča Tome i Olgice

O Olgici se u javnosti do sada najmanje znalo, od svih Tominih (zvaničnih) žena koje je ženio. Ono što je poznato jeste da mu je to prva supruga, sa kojom je dobio ćerku Žaklinu. Olgica i Toma upoznali su se u Zrenjaninu, u tadašnjem hotelu "Vojvodina", ali ljubav nije dugo trajala.

Foto: Jutjub printskrin/SUPERSTAR TV

 

 

Ćerku Žaklinu Olgica je rodila 22. novembra 1963. godine, baš na dan kada je ubijen predsednik DŽon Kenedi, pa je po njegovoj supruzi naslednica tada i dobila ime, kako su pisali domaći mediji.

Par se nakon kratkog vremenskog perioda razveo u Osijeku. U seriji je prikazano da je Olgica svirala violinu, te da je bila vrlo vatrena i iz ugledne porodice. Takođe, mogli smo videti i veliku strast koju su njih dvoje imali, kao i mnogo detalja iz tog odnosa za koje se provereno ne zna koliko su verodostojni.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Posle Olgice Toma je ženio Milicu Božić, zatim Nadu, i na kraju Gordanu sa kojom ima sina Sašu.

BONUS VIDEO: