Оно што нисмо видели у филму о животу легендарног певача јесте његова прва супруга Олгице, коју игра глумица Тамара Шустић (28) из Новог Сада.

Она је све одушевила својом природном лепотом, те су је гледаоци одмах запазили иако нисмо имали прилике често да је гледамо на малим екранима.

Тамара је глуму студирала на Академији уметности Универзитета у Новом Саду, где је 2018. године дипломирала у класи професорке Јасне Ђуричић.

Млада глумица се нешто касније преселила у Београд, где је и започела професионалну каријеру, а прве телевизијске улоге остварила је у епизодама серија "Група" и "Пси лају, ветар носи". Није дуго чекала на главну улогу, она је дошла у серији "Преживети Београд", где је тумачила је лик Невене.

Једну од водећих улога играла је у серији "Југословенка", затим у остварењу Ивице Видановић, филму "Џем од кавијара", потом је играла новинарку Сању у "Од јутра до сутра", тр паихолошкињу Мињу у серији "Тунел".

Тамара је и у позоришту имала запажене улоге, а неке од њих су у преставама "Широка земља", "Алиса у земљи страхова", "Рибарске свађе", "Лимени добош".

Љубавна прича Томе и Олгице

О Олгици се у јавности до сада најмање знало, од свих Томиних (званичних) жена које је женио. Оно што је познато јесте да му је то прва супруга, са којом је добио ћерку Жаклину. Олгица и Тома упознали су се у Зрењанину, у тадашњем хотелу "Војводина", али љубав није дуго трајала.

Фото: Јутјуб принтскрин/SUPERSTAR TV

 

 

Ћерку Жаклину Олгица је родила 22. новембра 1963. године, баш на дан када је убијен председник Џон Кенеди, па је по његовој супрузи наследница тада и добила име, како су писали домаћи медији.

Пар се након кратког временског периода развео у Осијеку. У серији је приказано да је Олгица свирала виолину, те да је била врло ватрена и из угледне породице. Такође, могли смо видети и велику страст коју су њих двоје имали, као и много детаља из тог односа за које се проверено не зна колико су веродостојни.

Фото: Архива Новости

 

 

После Олгице Тома је женио Милицу Божић, затим Наду, и на крају Гордану са којом има сина Сашу.

БОНУС ВИДЕО: