Povređene su tri osobe, na sreću, majka i ćerka (14) kojesu bile u jednom automobilu, nisu životno ugožene, ako ni osoba iz drugog vozila. Sve troje putnika, prebačeni su u Opštu bolnicu na pregled, dijagnostiku i zbrinjavanje.

- Sudar se dogodio zbog nepoštovanja saobraćajnih pravila -  neustupanja prvenstva prolaza. „Citroen“ je išao Ulicom Vuka Karadžića, iz pravca „Žakovog“ stadiona ka centru, ali nije poštovao prvenstvo prolaza i nije se zaustavio na znak „stop“. Zbog toga je došlo do sudara sa „mercedesom“ koji se kretao Zmaj Jovinom ulicom, iz pravca Autobuske stanice prema Mikronaselju. Sudar je bio snažan, pa se „mercedes“ odbio, udario u izlog prodavnice auto-delova i probio staklo. Oba automobila imaju velika oštećenja prednih delova, možda je šteta veća na „citroenu“, bar na prvi pogled – navodi nam izvor iz istrage.

Foto: R. Š.

 

 

Na lice mesta brzo su stigle nadležne službe, policija, vatrogasci i Hitna služba koja je povređena, prevezla u Opštu bolnicu na pregled. Prizor na licu mesta bio je stravičan, jer su oba automobila dosta smrskana.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".