Повређене су три особе, на срећу, мајка и ћерка (14) којесу биле у једном аутомобилу, нису животно угожене, ако ни особа из другог возила. Све троје путника, пребачени су у Општу болницу на преглед, дијагностику и збрињавање.

- Судар се догодио због непоштовања саобраћајних правила -  неуступања првенства пролаза. „Цитроен“ је ишао Улицом Вука Караџића, из правца „Жаковог“ стадиона ка центру, али није поштовао првенство пролаза и није се зауставио на знак „стоп“. Због тога је дошло до судара са „мерцедесом“ који се кретао Змај Јовином улицом, из правца Аутобуске станице према Микронасељу. Судар је био снажан, па се „мерцедес“ одбио, ударио у излог продавнице ауто-делова и пробио стакло. Оба аутомобила имају велика оштећења предних делова, можда је штета већа на „цитроену“, бар на први поглед – наводи нам извор из истраге.

Фото: Р. Ш.

 

 

На лице места брзо су стигле надлежне службе, полиција, ватрогасци и Хитна служба која је повређена, превезла у Општу болницу на преглед. Призор на лицу места био је стравичан, јер су оба аутомобила доста смрскана.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".