Stefan i Danijela Buzurović su danas jedan od naših najpoznatijih javnih parova, ali mnogi zaboravljaju da je lepa voditeljka bila u ozbiljnoj vezi sa jednim kolegom svoga muža. 

Danijela i Stefan Buzurović su u braku već punih deset godina. Oni se još vole kao prvog dana i važe za jedan od naših najlepših javnih parova. 

Foto: N. Fifić

 

 

Lepa voditeljka i poznati glumac su dobili i dvoje dece u tom periodu, a dali su im neobično lepa i retka imena za naše podneblje. 

Sin im se zove Nestor, a ćerka Klara. No, mnogi zaboravljaju da je Danijela pre Stefana bila u ozbiljnoj vezi sa jednim njegovim kolegom. 

U pitanju je glumac Nenad Stojmenović, a Danijela je tada nosila svoje devojačke prezime Jankov. 

Foto: N. Skenderija

 

 

Domaći mediji su 2006. godine pisali kako je došlo do kraha njihove ljubavi, što je mnoge iznenadilo, pošto su im mnogi predviđali i brak. 

U tom periodu Nenad je glumio u hit serijima Mješoviti brak i LJubav u zaleđu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Tokom druge je živeo u glavnom gradu Hrvatske, gde je voditeljka često posećivala. A sve je zatekla vest da je, kada se Nenad vratio u Beograd, ovaj par rskinuo.

Foto: Tanjug/Tanja Valić

 

 

- Verovao sam da ćemo po završetku snimanja „LJubavi u zaleđu“ i povratka u Beograd Danijela i ja započeti zajednički život. Međutim, prekinuli smo. Ne želim to da demantujem kad je tako - rekao je svojevremeno Nenad. 

BONUS VIDEO: