Стефан и Данијела Бузуровић су данас један од наших најпознатијих јавних парова, али многи заборављају да је лепа водитељка била у озбиљној вези са једним колегом свога мужа. 

Данијела и Стефан Бузуровић су у браку већ пуних десет година. Они се још воле као првог дана и важе за један од наших најлепших јавних парова. 

Фото: Н. Фифић

 

 

Лепа водитељка и познати глумац су добили и двоје деце у том периоду, а дали су им необично лепа и ретка имена за наше поднебље. 

Син им се зове Нестор, а ћерка Клара. Но, многи заборављају да је Данијела пре Стефана била у озбиљној вези са једним његовим колегом. 

У питању је глумац Ненад Стојменовић, а Данијела је тада носила своје девојачке презиме Јанков. 

Фото: Н. Скендерија

 

 

Домаћи медији су 2006. године писали како је дошло до краха њихове љубави, што је многе изненадило, пошто су им многи предвиђали и брак. 

У том периоду Ненад је глумио у хит серијима Мјешовити брак и Љубав у залеђу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Током друге је живео у главном граду Хрватске, где је водитељка често посећивала. А све је затекла вест да је, када се Ненад вратио у Београд, овај пар рскинуо.

Фото: Танјуг/Тања Валић

 

 

- Веровао сам да ћемо по завршетку снимања „Љубави у залеђу“ и повратка у Београд Данијела и ја започети заједнички живот. Међутим, прекинули смо. Не желим то да демантујем кад је тако - рекао је својевремено Ненад. 

БОНУС ВИДЕО: