Poznata pevačica Biljana Krstić i njen bivši suprug, glumac Tihomir Arsić bili su godinama u braku i iz njega su dobili dve ćerke Lenku i Milicu Arsić.

Foto: V. Danilov

 

 

NJih dve su odrastale u porodici punoj ljubavi, a sada su već odrasle žene i svaka od njih je pronašla neki svoj put do sreće. 

Foto: Igor Marinković

 

 

Uprkos činjenici da su im roditelji veoma poznati njih dve nikada nisu želele da se bez posebnog razloga. One su izrasle u prave lepotice, a Milica je već ofromila i svoju porodicu i Biljani i Tiki podarila unuka Nou. 

Foto: Igor Marinković

 

 

Tika je bio proslavljeni televizijski, pozorišni i filmski glumac, a bravio se i produkciijom. Na veliku žalost njegove porodice, ali i svih poštovalaca njegovog rada preminuo je u decembru 2020. godine od posledica ozbiljne bolesti.

Biljana je izgradila sjajnu muzičku karijeru, a Lenka je nesumnjivo nasledila talenat za muziku od majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

Ona je rešila da krene Biljinim stopama, a glasovnim umećem oduševljava pratioce na društvenim mrežama.

S obzirom na to da njena majka gradi karijeru bez mrlje i skandala, nema sumnje da će i njen put biti takav.

Ipak, osim neospornog muzičkog talenta, Lenku krasi i neobična prirodna lepota. Ona se trudi da što više vremena provodi sa svojom majkom, pa nije retkost videti njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printskrin

 

 

Na osnovu njih jasno se može videti da je Lenka lepotu nasledila od majke.

Bilja je povodom Lenkinog 30. rođendana podelila njenu fotografiju koja dokazuje da je izrasla u prelepu mladu ženu.

Ipak, manje lep deo priče je da su sva trojica velikana sa fotografije nedavno preminula, a Tihomira i Marinka je, nažalost, odnela ista bolest, kancer pankreasa.

BONUS VIDEO: